Asuntosijoittajien verkosto

Verkoston hyödyt

asuntosijoittajille

Hyvin valitut sijoituskohteet

SL-Asunnot ostaa kohteita ainoastaan kasvukeskuksista ja alueilta, joissa on arvonnousupotentiaalia
Jokainen ostettava kohde arvioidaan asuntosijoittamisen ammattilaisten toimesta, joten virheostojen mahdollisuus pienenee merkittävästi. Verkoston jäsenille tarjotaan vain kohteita joita ammattilaiset ostavat omaan taseeseensa.

Tuottavia kohteita

Kohteiden haltuunoton jälkeen taloyhtiön toiminnot optimoidaan asuntosijoittamista varten. Taloyhtiön vastuulle kuuluvat palvelut kilpailutetaan ammattimaisten toimesta asuntosijoittaminen huomioiden.

Osana haltuunottoprosessia vuokralaiskanta ja vuokrataso saatetaan hyvälle tasolle.

Suurimmissa kohteissa asuntoihin liittyy maksimaalinen yhtiölaina, joka mahdollistetaan SL-asuntojen omistajien henkilökohtaisilla suhteilla.

Kuinka yksityissijoittaja voi hyötyä SL-asuntojen asuntosijoittajaverkostosta

SL-Asuntojen omistajat ovat aloittaneet kiinteistötoimintansa kuten kuka tahansa yksityinen piensijoittaja. Olemme hankkineet markkinoilta eri tavoilla eri paikoista yksittäisiä asuntoja ja tarjonneet niitä vuokramarkkinoille.

Olemme oppineet että tämä tapa ei johda parhaisiin ostoihin, on rutkasti ylimääräistä aikaa vievää ja sisältää merkittäviä riskejä kun taloyhtiön todellisen hallinnan ammattitaidosta ei voida olla varmoja. Lisäksi ostettavat kohteet eivät ole käyneet ammattimaista due dilligence -tarkistusta. 

Lupauksemme asuntosijoittajille

Päästyämme asemaan, jossa hankimme kokonaisuuksia, pystymme auttamaan piensijoittajia yksittäisten asuntojen osalta. Hankimme usein kohteita, jotka sisältävät jopa satoja asuntoja ja otamme näihin kohteisiin mukaan mielellään myös muita asuntosijoittajia. Ostamamme kohteet ovat käyneet läpi ammattimaisen due dilligence -tarkistuksen, taloyhtiöiden toiminnot on kilpailutettu ja jätetty ammattilaisten hallinnoitavaksi, sekä kohteisiin on rakennettu mm. veroteknisesti edullista yhtiölainaa valmiiksi.

0 +
Verkostolle välitettyä asuntoa
0 +
Vuokrattua asuntoa
0
Keskimäärin pienemmät kulut taloyhtiössä